perjantai 10. tammikuuta 2014

It's a weekend, hooray !

Hihhei, uutta postausta pukkaa !

Noh nyt ollaan oltu täällä Eestin maalla jo tasan viikon ja yhen päivän. Hui hurjaa. Ja nyt on kauan kaivattu viikonloppu käsillä. Tätä on odotettu, koska ollaan huomattu, että eka viikko on mennyt melko väsyneissä fiiliksissä. Ollaan tehty hieno vaikutus meidän kämppiksiin... ollaan niitten mielestä varmaan ne hullut suomalaiset. hahhahah : D

No joo, kuitenkin. Tällä viikolla ollaan tutustuttu työpaikkaan ja kämppiksiin. Ollaan oltu joka päivä suunnilleen kahdesta kuuteen tai seitsemään töissä ja osallistuttu kokki- ja näytelmäkerhoon. Muuten ollaan suunniteltu ensi viikkoa ja yritetty tutustua lapsiin ja nuoriin, joita käy Lille Majalla. Melko vähän heitä on, mutta yritetään uusilla ideoilla saada lisää kävijöitä..

Ollaan myös yritetty opetella viron kieltä ja osataan jo hieman perussanastoa, tyyliin kiitokset, esittelyt jne. Yritetään myös itsenäisesti opiskella, katsotaan jos 3kk jälkeen osattaisi puhua vähän paremmin.

Eilinen oli hauska päivä, koska päästiin osallistumaan meidän harkkaohjaajan pitämään teatterikerhoon. Nuoret oli kivasti mukana, eikä vierastanu hirveesti meitä. Tullaan tutustumaan näihin nuoriin vielä paremmin, koska luvattiin tehä heidän kanssa esitys maaliskuussa järjestettävään teatteri-tapahtumaan. Nuoret oli tosi innoissaan, kun kuuli et autetaan heitä tekemään lavasteet ja puvustukset ynnä muut tykötarpeet. Tää homma tulee viemään paljon aikaa, mutta hyvä vaan, toivottiinkin jotain jatkuvaa proggista, jossa porukka oliis sama koko prosessin ajan. JEEEE :: )

Eilen myös tehtiin meitin kämppiksille (kaksi espanjalaista ja yksi italialainen) suomalaista ruokaa. Ja koska meidän keittiössämme ei ole uunia (tai mikroa) ollenkaan, päätettiin tehdä jauhelihakeittoa (oltais siis muuten tehty makaroonilaatikkoa..) ! Josta tuli ihan hurjan hyvää, tytötkin kehu ja saatiin viidestään koko kattila syötyä. Prosessi oli ainakin hauska. Voin todeta, että joskus ruuanlaitto voi olla jopa hysteerisen hauskaa, hahhaha.

Oli myös tosi ihanaa istua tyttöjen kanssa iltaa ja jutella kaikesta mahdollisesta. On myös mielenkiintoista vertailla Espanjan, Italian ja Suomen eroja. Tytöt tykkäs kovasti myös Fazerin Marianne-karkeista, joita mulla oli mukana ja syötiin niitä jälkkäriksi.

Tänään käytiin espanjalaisten kanssa myös second hand kaupoissa katselemassa tarjontaa. Nää meitin espanjalaiset on hauskoja, kun ne shoppaa ihan hullunaan kirppareilla ja meidän saaliit oli ihan naurettavia tyttöjen saaliin verraten.. :: D hööhöhöhöhöö.

Ekan viikon jälkeen fiilis on hyvä ja odottava. Paljon on juttua ja tekemistä tulevaisuudelle. Tästä tulee niin mahtavaa ! Olen itselleni luvannut myös testata mahdollisimman monia jäätelöitä mitä täältä löydän. Toivottavasti löytys jotain kirsikka- tai kahvijätskiä... mmm. Ihmiset vaikuttaa ihan hurjan mukavilta ja en malta odottaa et päästään tutustumaan lisää uusiin ihmisiin. Sekä Viron kulttuuriin jne.
Huomenna hieman kaupunkiin tutustumista tarkemmin ja shoppailua.. hih ; )

Nägemist !

-Tea

Sunnuntaina käytiin syömässä Raekoja Platsilla (keskusaukio tms.) 
yhdessä kahvilassa ihanat jätskiannokset, nam !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti