torstai 30. tammikuuta 2014

Kuidas läheb ?

..Hästi ! sanoisin minä.

Eli siis hyvin menee suomeksin sanottuna. Hieman on arki tullut vastaan. Alkaa alkuhuuma työstäkin jo katoamaan ja kiirus suunnittelussa jne on iskeny vasten kasvoja. En siis ollenkaan sano et en tykkää työstä, mut tiiätte varmaan sen alun hurman kun kaikki on niin uutta. Ihmiset, paikat, toiminnat, tilat jne. Ja sit kun niihin tottuu ja rutiinit astuu kuvioon. Kuten joka viikkoinen kerhojen ja suomen tuntien suunnittelu sekä mainostaminen.

Mainoksien suunnittelua ja tekoa

Mitäs muuta onkaan tapahtunut kuin töitä.. Noh, viime viikolla meitin asunnosta lähti kaksi espanjalaista kämppistä ja jätti pienen aukon tähän kämppään. Ollaan nyt siis kolmestaan asusteltu D:n ja Arielan kanssa. Katsotaan jos saadaan lähiaikoina uusia asukkaita, se olisikin hauskaa : )

Valmiita mainoskuvia

Tyttöjen lähdön takia pidettiin Hampurilais-pileet ! Kutsuttiin kaikki tytöt nyyttärimeiningillä tekemään hampurilaisia ja viettämään aikaa. Oli kyllä hauska, maistuva ja hyvä idea ! P ja V teki karamellisoituja sipuleita ja ranskalaisia. Oi voi, kuulkaas kun oli hyvää.. Muistelen lämmöllä ja kuola poskella edelleen.

Toinen kiva havainto ruuasta oli, se kun käytiin maanantaina onnistuneiden ohjauksien jälkeen naapurissa sijaitsevassa sandwich-paikassa syömässä. Meikät löi ällikällä hinta. Yksi iso "patonki", jonka väliin sai jonkin lihan (tai kasvistäytteen of course), parit kastikket ja kaikkea mitä tarjolla oli, niin makso alle 3 euroa. Ja eniten mua ilahdutti, että kahvila-kahvi maksoi 0,99. WOOT. oon ihan rakastunut. Eli siis tämä paikka on kuin meidän tuntemamme Subi. Tämä Viron versio on vaan nimeltään Metro. Jonka nerokkuuden tajusin vasta seuraavana päivänä..... Taitaa tää tukan blondaus menny jo aivoihin (mihin aivoihin...?).

Käytiin totta kai kyseisessä paikassa syömässä myös D:n ja Arielan kanssa töitten jälkeen perjantaina. Oltiin todellakin se ansaittu n. 5 tunnin mainosten maalauksen jälkeen. Ja meillä ei ollu aikaa tehä ruokaa, koska meitin yks työkaveri K oli kutsunu meitit sen luo "girls night out"-iltaa viettämään. Hih hii !

Perjantai siis meni eka K:n luona snäcksien ja muutaman juoman kera. Siitä sitten jatkettiin Tarton yöelämään vol 2. Käytiin sellasessa tosi kivassa pubissa, jonka nimi oli naivee tms. se lausuttiin kuten englannin sana naive. Siel oli ihanasti erilaisia maalauksia seinällä ja ne kuulemma vaihtuu siellä. Olis siistiä saada joskus omat työtkin tollein esille.... Illalla käytiin myös parissa muussa pubissa, mut ei niissä kauaa viihytty. Toinen oli tupaten täynnä (sama missä oltiin V:n ja P:N kanssa sillo aikoja sitte) ja se toinen oli just menossa kiinni. Mut oli kyllä hauskaa ja oltiin todella ilosia, että K pyysi meitä luokseen viettään iltaa, toivottavasti joskus uudestaankin lähettäis !

Voitte arvata, että kyllä meikä tykkäsin kyseisestä juomasta.. hih ! 

Viime sunnuntaina käytiin Tarton Prismassa. Siel oli vaikka ja mitä Rainbown tuotteita. Salmiakkiakin löydettiin ! : DD Mut ei ollu kuitenkaan kovin erikoinen. Samanlainen, mut kuitenkin erilainen. Ilta kuitenkin pelastu sillä, että D pyysi meitä myöhäselle dinnerille sen kavereitten kanssa. Oli kyl kiva tavata uusia ihmisiä : )

jotain randomkuvaa piristämään postausta, he he


Eli tosi jees menee, vaikka välillä ohjaukset tai suunnitelmat hieman ressaa. Paljon olis suunnitelmia ja ideoita, mitä haluais tehä ja nyt ollaan havahduttu siihen, että kohta on kuukaus menny ja ei ees olla paljoa keretty tekeen ! Apua, aika loppuu kesken. Pitää alkaa ottaa enemmän irti viikonlopuista, tyyliin lähtee reissaamaan ja käydä museoissa sekä muutenkin pyöriä kaupungilla. Tää asuntolan huone on tullu hitusen liian tutuks.. :: D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti